Mit hoz számunkra a 2011-es esztendő?

1

Szerző: Hoszter Erzsi | Tartalom: Numerológia | Dátum: 2011-01-09

Ismét elmúlt egy esztendő és beléptünk a 2011-ik évbe! Ez az év újabb feladatok és újabb lehetőségek tárházát kínálja nekünk.

MIT MOND ERRŐL A NUMEROLÓGIA?

EGY KIS ISMERTETŐ, A KÖNNYEBB MEGÉRTÉS ÉRDEKÉBEN:

A számok jelentése

A számhoz tartozó bolygó energetika

1 kezdet / ego / uralkodás / férfi / kreativitás / új utak / egység Nap
2 nő / társ / intuíció / diplomata / anya / változékonyság Hold
3 kommunikáció / társaság / szórakozás / művészetek / ötletek / kereskedelem / befolyásolás / intrika Jupiter
4 biztonság / stabilitás / pénz / anyagiak / testi örömök / szex / gyakorlat / kitartás / hűség Föld
5 vezércsillag / szabadság / lobbanékony / korlátozhatatlanság / a saját rend / a gyújtópont / belső erő Merkúr
6 harmónia / otthon / család / gondoskodás / szépérzék / dilemmás döntés / összhang Vénusz
7 hit / empátia / spiritualitás / áldozat / elmélyülés / elemzés / gyógyítás / kritika Neptunusz
8 pénz / siker / hatalom / egyensúly / karmikus adósságok / lobbanékonyság / szorgalom / Szaturnusz
9 ideák / tanácsadó / bölcs / magasabb rendű, szellemi ember / magányos / hirtelen haragú / fölényeskedő Mars

A SZÁMOK ELHELYEZKEDÉSE A MÁTRIXBAN:


A 2011 év alapvetően nőies (2) és férfias (1) energetikával rendelkezik.

Ha beírjuk a 2011-es év számjegyeit a hálóba, láthatjuk, hogy a múlt oszlopában vannak. Minden rezdülésünk és cselekedetünk a múltból táplálkozik, és nem tudunk elszakadni tőle, a múltunk határozza meg a jelenünket. Viszont a jelen és a jövő oszlopába nem került számjegy, ami azt jelenti, hogy mi választhatjuk meg azokat az energetikákat, amik segítségével éljük a jelenünket és formáljuk a jövőnket. Ez óriási feladatot ró ránk, mert ki kell tudni választani az ocsú közül a búzát és ez nehezen vagy egyáltalán nem sikerül majd néhány embernek, mert nem ismerik fel, hogy melyik-melyik.

AZ ÜRES SÍKOK A MÁTRIXBAN:

A mátrixban a számjegyek beírása után előfordulhatnak olyan síkok, ahol három üres mező található egymás mellett. Ezek átlagon felüli érzékenységet, megérzéseket, előrelátó képességet, határtalanságot, víziókat és gyakran visszatérő megpróbáltatásokat jelölhetnek.

2011 számjegyeinek beírása után az alábbi üres síkok maradtak:

A középső oszlop üressége Szaturnusz síkját jelenti, ami állandó megpróbáltatások elé állít majd minket ebben az esztendőben, ezek lehetnek kis- és nagy, jó- és rossz dolgok, de sokszor kerülünk döntéshelyzetbe. Ezek a megpróbáltatások bizonyos időközönként ismétlődnek, amíg rá nem jövünk, hogy állandóan ugyanazokat a hibákat követjük el. Ha nem tanulunk belőle, időnként fájdalmas figyelmeztetéseket kaphatunk. A határok és a szabályok betartására tanít.

A jövő oszlopának üressége a határtalanságot jelképezi – sokszor nem ismerjük fel majd, hogy hol a határ, se a jó, se a rossz dolgokban. Mint üres sík a tengert szimbolizálja, amely végtelen és határtalan. Lehet csendes és nyugodt, de lehet haragos, pusztító!

A két sík együttes tanítása: válaszd az arany középutat!

A Sugallat síkja segítségével gondolati szinten kaphatunk jó ötleteket, információkat, sugallatokat „felülről”.

Ne féljünk, ne ijedjünk meg tőle, mert megsemmisülnek, és nem segítik a fejlődésünket.

A Vízió sík is segít abban, hogy életünk a megfelelő mederben folyjék. Három szinten kaphatunk támogatást: A múlt oszlopában lévő üres hármas mező szabad utat nyit a múltból jövő információknak, a jelen oszlopában az itt és most problémáinak megoldásához lesznek megérzéseink, a jövő oszlopában lévő üres hetes mező a jövővel kapcsolatos megérzéseket közvetíti. Kérdés, hogy el hisszük -e vagy kételkedünk a megérzéseinkben.

Elültettük a magot a múltban – ki jót, ki rosszat – ezen már nem tudunk változtatni, csak azon, hogy a jelenben hogyan éljük meg, és mivé formáljuk a belőle fakadó életet. Fel kell tudni ismernünk, meg kell tudni különböztetnünk, hogy gyomokkal van-e tele életünk kertje, vagy számunkra hasznos, örömet okozó növényekkel. Ha már él, létjogosultsága van, mert tanít minket. A gyomokat fáradságos munkával el tudjuk távolítani, majd rendbe kell hozni a talajt és újra vetni és türelemmel várni. Ha kikelt, és jól gondozzuk, növekedésnek indul, ha rosszul, elpusztul. Mi vagyunk felelősek érte, minden tettünkért, szavunkért és gondolatunkért fel kell vállalni a felelősséget.

A 2-es Hold energia, nőies.

Szoros kapcsolatban áll az élet anyagi dolgaival, termékeny, életformáló. A Hold az ésszerű gondolkozás és képzelet, a pszichikus (lelki) élet elsőrendű befolyásolója. Hold jellegű minden, ami kiegészítő. A növekedés, a termés, az érés, a vizek, a közösség életében a nép, általában azok, akiken uralkodnak, akik valamit vagy valakit követnek, engedelmeskednek, s végül a nagy nyilvánosság. Támogató, együttműködő energia, ami pozitív esetben nem kényszerít alárendelt szerepre, egyfajta hozzáállást határoz meg.

A 11 Uránuszi energia, férfias.

Különlegesség, szélsőségek jellemzőek erre az energetikára.

Hirtelen, villámcsapásszerű felismeréseket, történéseket hozhat. Általánosságban összefügg mindennel, ami hirtelen, váratlan és meglepő: rossz értelemben katasztrofális hatású.

A magasabb fokú értelmiséget, az intuitív felfogóképességet, a függetlenséget és kötetlenséget, az újítást, a forradalmian újat, a rendkívüliséget, az átalakulást, a végleteket és az eredetiséget képviseli.

Ha összeadjuk a számjegyeket: 2+0+1+1= 4 –et kapunk

A 4 Földies energia

A 4-es szám mögötti energetika stabilitást hoz, leföldel, feladatokat ad. Hosszabb időre stabilizálódhat a jó is és a rossz is. Figyeljünk oda, hogy mit gondolunk, mondunk és teszünk, mert hosszabb időre bebetonozzunk mindent ezzel az energetikával, és nehéz lesz feltörni, nehéz lesz kitörni belőle, mert nem támogatja a változást.

A 4-es az anyagi világ felé fordít minket: birtokolni, rendszerezni, uralmunk alá akarjuk hajtani, és kísértést érezhetünk arra, hogy céljaink elérése érdekében ne válogassunk majd az eszközökben.

Meg kell találnunk az egyensúlyt életünk minden területén akkor is, ha a 2-es nőies és a 11-es férfias energetika egymásnak feszül: itt és most a jelenben kell cselekednünk.

Mindkét energetikát jelentősen befolyásolja az idén a Nap- és a Holdfogyatkozás.

A Napfogyatkozás, a mindenkori Uralkodóra fejt ki negatív hatást, a Holdfogyatkozás pedig a népre. Nehezíti a célok megvalósulását, elvesz abból, amid van. Vagy lemondasz önként a javaid egy részéről, vagy elvétetik Tőled. Az univerzum a lemondásra és az összefogásra tanít minket, és ha továbbra is ellenállunk, egyre durvább eszközökkel.

Van, akinek nagyon nehéz lesz ez az év és van, aki nem is érzékeli majd ezeket a nehezítéseket, sőt gyarapodni fog. Számít, hogy milyen tudatossággal, lelkülettel éled az életed!

Minden újév születésnapja január elseje. (2011.01.01)

Az idei év a Vénusz éve.(2+0+1+1+1+1=6)

A 6-os számjegy a család, szépség harmónia száma. Ha bármi rossz történik velünk ebben az évben, a család támogató szerepére számíthatunk, és az idén nagyon úgy néz ki, hogy csak rájuk. Használd fel ezt az évkezdetet arra, hogy rendezd a családi kapcsolataidat és próbálj megértő lenni a másikkal. Ne felejtsd el, hogy mindenki meghatározott céllal, feladattal jött erre a világra és Neked nincs jogod senkire sem ráerőltetni az akaratod, hogy Neked jobb legyen, mert akadályozod életútja beteljesítésében. Ha belegondolsz, azét szeretnéd megváltoztatni a másikat, mert egyik vagy másik tulajdonsága, megnyilvánulása zavar téged és kényelmetlenséget okoz Neked! Ugye így van? Ha megpróbálsz odafigyelni Rá úgy igazán, megérteni, hogy őt mi motiválja, honnan jött, milyen tapasztalatok érték Őt az életben, amiért azzá vált, amivé és megtanulsz a szavak, a cselekedetek mögé látni, akkor megértőbb leszel. S figyeld meg, hogy akkor tudtok majd egymás nyelvén beszélni és nem lesz szükség többé a játszmákra: nem kell haragudni, megsértődni, veszekedni.

Nehéz feladat, talán nincs is olyan ember, akinek ez mindig minden helyzetben sikerülne, de törekedni kell rá. Találd meg a rosszban is a jót, fedezd fel a mindennapi életben a szépet! Soha ne add fel, mert mindig van kiút! Köszönd meg, amid van, adj hálát, mert sokaknak még ennyi sem jutott, mint Neked, de lehet, hogy elégedettebbek és boldogabbak Nálad, mert birtokában vannak annak a titoknak, amit Te még meg sem találtál vagy útközben elvesztetted valahol.

A 2011-es évet felfoghatjuk úgy is, mint egy „rádióadót, ami a nap 24 órájában sugározza az adását mindenki számára. Az idén csak ezt hallgathatjuk, ha tetszik, ha nem. Nem kell minden műsort meghallgatnunk, de valamit választanunk kell nap, mint nap.

Nekünk az a dolgunk, hogy legyen jó készülékünk, amin kristálytisztán tudjuk fogni az adást és legyen rádióújságunk is, hogy a számunkra kevésbé tetszetős műsorokat ne hallgassuk és ne befolyásolhassanak minket, viszont ami nekünk szól, annak kövessük a tanácsait. Ha tudatosak vagyunk és hallgatunk a Felsőbb Énünk sugallataira, akkor képesek leszünk a megfelelő időben, a megfelelő frekvenciára hangolódni és jó lesz a műsor egész évben!

Nem mondom, hogy ez egyszerű, hogy ez könnyű, de ha gyakorolunk, egyre ügyesebbek leszünk!

Kívánok Neked erőt, egészséget és kitartást!

Ha lelki behangolásra van szükséged, ha nem fogod az „adást”, segítenek Neked a Bach cseppek!

Hozzászólások (1)

Erzsike!
Szeretettel gratulálok! Már az iskolában, számomra-osztálytársként is- megmutatkozott, hogy telve vagy segítő, közösséget összetartó energiákkal. Szép a honlapod, érthető, világos, könnyen kezelhető és színvonalas a tartalma.
Ölelés:
Anikó

Szólj hozzá!