Bach virágterápia, Numerológia, Párkapcsolati coaching, Kronobiológia, Coral Club Lélekeszencia » Bach virágterápia tanácsadás

Bach virágterápia tanácsadás

A szolgáltatás SZÜNETEL 2019. augusztus 31-ig!

A Bach virágterápia tanácsadás és az általam helyben összeállított személyreszabott virágeszencia keverék hozzásegít problémáid megoldásához.
Próbáld ki!
ON-LINE BEJELENTKEZÉS ITT!

Most a Bach-virágterápia tanácsadás mellé személyreszabott Bachcseppeket is kapsz AJÁNDÉKBA!

Ha interneten jelentkezel be, akkor 7.000 Ft, 8.000 Ft helyett
a Bach virágterápia tanácsadás kedvezményes ára!

A kedvezményt május 25-ig történő bejelentkezés esetén veheted igénybe!
Kérlek, küldj nekem egy e-mailt a lenti űrlap kitöltésével, ha érdekel a szolgáltatás!

Mi történik az adataiddal?
A neved és az email-címed birtokában felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot. Az adataidat nem adom ki másnak és bármikor kérheted, hogy töröljelek az adatbázisból.

Egy kis segítség a kitöltéshez:
Az űrlap minden sorát ki kell töltened: név, megfelelő formátumú e-mail-cím és az általa felajánlott kód. Ezt a Captcha kódot sajnos be kell írnod, hogy lássam igazi vagy, nem pedig keresőrobot! :-)
Ne lepődj meg, ha másik oldalra visz, – ha helyesen töltöd ki az űrlapot, akkor a lélekeszencia weboldalára jutsz vissza, ill. itt is maradsz és nyugodtan böngészhetsz tovább!

Ha nem tudod jól elolvasni a captcha-kódot, akkor a felső KÉK ikonra kattintva kérj másikat, akárhányszor!

Ha fölé viszed az egeret, akkor ki is írja, hogy “Get a new challenge” – már tanul magyarul! :-)

Kipróbálom a Bach virágterápiát!

Név: *
Email Cím: *
Powered byEMF Contact Form

Report Abuse

(Ha nem tudod jól elolvasni a captcha-kódot, akkor a felső KÉK ikonra kattintva tudsz újat kérni, akárhányszor)

Tudod mi a Bach virágterápia?

A Bach virágterápiát az 1930-as években, dr. Edward Bach angol orvos fedezte fel.

A Bach-virágterápia egyszerű, természetes és szelíd gyógymód. Hatásmechanizmusát tekintve a homeopátiával rokon jellegű, de a testi tünetek helyett csak az aktuális lelkiállapotot veszi figyelembe.

A Bach-virágeszenciák 38 féle állapotot azonosítanak, ezek bármelyike képes arra, hogy egészségkárosodást hozzon létre a pszichén belül. A Bach-virágeszenciák ezeket a lelkiállapotokat gyógyítják. A pozitív irányú lelkiállapot változás jobb közérzetet biztosít, előidézi a fizikai test gyógyulását is.

A Bach-virágterápia során alkalmazott eszenciák túladagolása nem lehetséges – a teljes üveg tartalmának egyszerre történő elfogyasztása esetén sem okoz panaszokat, így a Bach-virágterápia mind a felnőttek, mind a gyermekek számára biztonságos kezelési módszer. Sőt az állatgyógyászatban is egyre szélesebb körben alkalmazzák

A Bach-virágterápia kiválóan alkalmazható az alábbi területeken:

  • lelki nehézségek: bizonytalanság, önbizalomhiány, félelmek, magányosság, szomorúság, kétségek, türelmetlenség stb.;
  • stresszhelyzetek, szorongás, depressziós állapotok, életkrízisek: párkapcsolati problémák, iskolai, munkahelyi nehézségek, életkorral kapcsolatos krízisek stb.;
  • pszichoszomatikus betegségek: asztma, álmatlanság, szexuális zavarok, emésztőszervi panaszok, bőrbetegségek, magas vérnyomás stb.
  • Sokk és vészhelyzetek valamint lelki stresszhelyzetek gyors és hatékony kezelése esetén: Az 5 virágeszenciából álló keverék, az Elsősegély-csepp elsősorban vészhelyzetekben, hirtelen jelentkező testi vagy lelki traumák esetén ajánlott, amikor kifejezetten gyors segítségre van szükség. Ez az eszencia rendkívül hatékonyan alkalmazható baleseteknél, a balesetek utáni megrázkódtatás enyhítésére, a műtét utáni regenerálódás gyorsítására, allergiás rohamok vagy hirtelen fellépő fájdalmak (fejfájás, fogfájás, menstruációs panaszok, görcsök) esetén, illetve bármilyen érzelmi trauma kezelésére.
A Bach-virágterápia hatékony kiegészítője lehet bármilyen terápiának is: jól kombinálható a hagyományos orvosi és a természetgyógyászati módszerekkel.

Most 7.000 Ft, 8.000 Ft helyett a Bach virágterápia kedvezményes ára, ha interneten keresztül jelentkezel be!

Ha szeretnéd megtapasztalni a Bach eszenciák csodálatos gyógyító erejét és szeretnél személyreszabott Bach virágeszencia keveréket, akkor gyere el hozzám tanácsadásra!

Kipróbálom a Bach virágterápiát!

Név: *
Email Cím: *
Powered byEMF Contact Form

Report Abuse

(Ha nem tudod jól elolvasni a captcha-kódot, akkor a felső KÉK ikonra kattintva tudsz majd újat kérni – akárhányszor) – a feliratkozó lapon)
Jelentkezz be!
ON-LINE BEJELENTKEZÉS ITT!