Ajándék Bach-virágterápia karácsonyra!

0

Szerző: Hoszter Erzsi | Tartalom: Bach virágterápia, lélekgyógyítás | Dátum: 2015-11-23

A Bach virágterápia tanácsadás és az általam helyben összeállított virágeszencia keverék hozzásegít problémáid megoldásához.

Kipróbálod vagy inkább ajándékozni szeretnéd?


Bachterápia-karacsonyra

Most a Bach-virágterápia mellé INGYEN Schüssler-féle arcdiagnosztikai tanácsokat is kapsz!
Ha interneten jelentkezel be, vagy letöltöd a szórólapot és magaddal hozod a tanácsadásra, akkor 6000 Ft helyett
5000 Ft a Bach virágterápia kedvezményes ára!

A kedvezményes jelentkezés 2015. december 31-ig érvényes! Időpont egyeztetés januártól!

Kérlek, küldj nekem egy e-mailt a lenti űrlap kitöltésével, ha érdekel a szolgáltatás!

Mi történik az adataiddal?
A neved és az email-címed birtokában felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot. Az adataidat nem adom ki másnak és bármikor kérheted, hogy töröljelek az adatbázisból.

Egy kis segítség a kitöltéshez:
Az űrlap minden sorát ki kell töltened: név, megfelelő formátumú e-mail-cím és az általa felajánlott kód. Ezt a Captcha kódot sajnos be kell írnod, hogy lássam igazi vagy, nem pedig keresőrobot! :-)
Ne lepődj meg, ha másik oldalra visz, – ha helyesen töltöd ki az űrlapot, akkor a lélekeszencia weboldalára jutsz vissza, ill. itt is maradsz és nyugodtan böngészhetsz tovább!

Ha nem tudod jól elolvasni a captcha-kódot, akkor a felső KÉK ikonra kattintva kérj másikat, akárhányszor!
(Ha fölé viszed az egeret, akkor ki is írja, hogy “Get a new challenge” – már tanítom magyarra! :-) )


Kipróbálom a Bach virágterápiát!

Név: *
Email Cím: *
Powered byEMF Contact Form

Report Abuse

Tudod mi a Bach virágterápia?

A Bach virágterápiát az 1930-as években, dr. Edward Bach angol orvos fedezte fel.

A Bach-virágterápia egyszerű, természetes és szelíd gyógymód. Hatásmechanizmusát tekintve a homeopátiával rokon jellegű, de a testi tünetek helyett csak az aktuális lelkiállapotot veszi figyelembe.

A Bach-virágeszenciák 38 féle állapotot azonosítanak, ezek bármelyike képes arra, hogy egészségkárosodást hozzon létre a pszichén belül. A Bach-virágeszenciák ezeket a lelkiállapotokat gyógyítják. A pozitív irányú lelkiállapot változás jobb közérzetet biztosít, előidézi a fizikai test gyógyulását is.

A Bach-virágterápia során alkalmazott eszenciák túladagolása nem lehetséges – a teljes üveg tartalmának egyszerre történő elfogyasztása esetén sem okoz panaszokat, így a Bach-virágterápia mind a felnőttek, mind a gyermekek számára biztonságos kezelési módszer. Sőt az állatgyógyászatban is egyre szélesebb körben alkalmazzák

A Bach-virágterápia kiválóan alkalmazható az alábbi területeken:

  • lelki nehézségek: bizonytalanság, önbizalomhiány, félelmek, magányosság, szomorúság, kétségek, türelmetlenség stb.;
  • stresszhelyzetek, szorongás, depressziós állapotok, életkrízisek: párkapcsolati problémák, iskolai, munkahelyi nehézségek, életkorral kapcsolatos krízisek stb.;
  • pszichoszomatikus betegségek: asztma, álmatlanság, szexuális zavarok, emésztőszervi panaszok, bőrbetegségek, magas vérnyomás stb.
  • Sokk és vészhelyzetek valamint lelki stresszhelyzetek gyors és hatékony kezelése esetén: Az 5 virágeszenciából álló keverék, az Elsősegély-csepp elsősorban vészhelyzetekben, hirtelen jelentkező testi vagy lelki traumák esetén ajánlott, amikor kifejezetten gyors segítségre van szükség. Ez az eszencia rendkívül hatékonyan alkalmazható baleseteknél, a balesetek utáni megrázkódtatás enyhítésére, a műtét utáni regenerálódás gyorsítására, allergiás rohamok vagy hirtelen fellépő fájdalmak (fejfájás, fogfájás, menstruációs panaszok, görcsök) esetén, illetve bármilyen érzelmi trauma kezelésére.

A Bach-virágterápia hatékony kiegészítője lehet bármilyen terápiának is: jól kombinálható a hagyományos orvosi és a természetgyógyászati módszerekkel.

Most 6000 Ft helyett 5000 Ft a Bach virágterápia kedvezményes ára, ha interneten keresztül jelentkezel be és/vagy
letöltöd a szórólapot
és magaddal hozod a tanácsadásra!

Ha szeretnéd megtapasztalni a Bach eszenciák csodálatos gyógyító erejét és kíváncsi vagy a Schüssler-féle arcdiagnosztikára, akkor gyere el hozzám tanácsadásra!


A kedvezményes jelentkezés 2015. december 31-ig érvényes!
Időpont egyeztetés januártól!


Kipróbálom a Bach virágterápiát!

Név: *
Email Cím: *
Powered byEMF Contact Form

Report Abuse

(Ha nem tudod jól elolvasni a captcha-kódot, akkor a felső KÉK ikonra kattintva tudsz majd újat kérni – akárhányszor) – a feliratkozó lapon)

Szólj hozzá!