Bach virágterápia, Numerológia, Párkapcsolati coaching, Kronobiológia, Coral Club Lélekeszencia » Numerológia – Számmisztika

Numerológia – Számmisztika

A számmisztika több ezer éves atlantiszi tudomány, amit Püthagorasz kétezer-ötszáz évvel ezelőtt továbbfejlesztett. Tudományára alapozva létrehozott Itáliában egy iskolát, aminek alapján mi is tanuljuk a számmisztikát.

A számok misztikus tartalmát vizsgálta, és megfigyelte, hogy a bolygók hatással vannak az emberek természetére. A még korábbi időkben a tudósok és a papok számokat adtak a bolygóknak, egytől kilencig. Ezek a bolygóenergiák megjelennek a születési dátumunkban, és megtestesülnek a jellemvonásainkban.

Püthagorasz felállított egy kilenc mezőből álló mágikus négyzetet, amibe ha beírjuk a születési dátumot, meglátjuk azt, hogy milyen adottságokkal sáfárkodhatunk egy életen át. A születési dátumban el van rejtve a személyiségünk, de a születési dátum számainak összegéből megkapjuk a missziós, vagyis a SORS számunkat, ami erre a fizikai életre az életfeladatunk. De utat is mutat, hogy ezt a sorsot hogyan kell megvalósítani. Tehát a születési dátumból mindent megtudhatunk, ami egy ember életében lényeges – pl. hogy megfelelő foglalkozást válasszon. Eredendően minden ember három szinten mozog: egy alsó fizikai, egy középső lelki és egy felső szellemi szinten. Ezért, akinek a felső régióban vannak a számai, az jó, ha szellemi munkát végez, vagy emberekkel foglalkozik.

A másik nagyon nagy haszna a számmisztikának, hogy az ember megismeri és elfogadja önmagát, ami által a környezetében élő embereket is megpróbálja elfogadni, és jobban megismerni. Segít a gyermekeinek, a társának a sorsfeladatok megoldásában.

A számmisztika külön ága az idő-numerológia, ami további segítséget nyújt nekünk ahhoz, hogy hogyan éljük. Életünknek kilenc éves ciklusai, külön személyes évei, hónapjai és napjai is vannak. A számok megmutatják, hogy egy adott évben, vagy kilenc éves ciklusban mire kell helyeznünk a hangsúlyt, hogy sikeresek legyünk.

Nagyon fontos szerepe van a számmisztikában a névnek. Nem mindegy, hogy milyen nevet adunk gyermekünknek.

A mágikus négyzeten belül többféle síkot különböztetünk meg. Ezekben összeadódnak az energiák és felfokozva jelennek meg, és bizonyos éles határvonalú tulajdonságokat mutatnak az embernél. Minél több síkja van valakinek, annál bonyolultabb ember.

- A számmisztika egészség-numerológiai ága már nagyon sok ismeretet igényel. A számokból meg lehet állapítani a hajlamot bizonyos betegségekre.

Nagy döntések előtt érdemes megnézni a számainkat: Ha pl. ingatlant vásárolunk, szerződést írunk alá, férjhez megyünk, műtétet hajtanak végre rajtunk, ki kell választanunk a legmegfelelőbb időpontot, mert a legtöbb hiba abból adódik, hogy rossz időpontban indítunk el dolgokat. Bizonyos napokon nem jó házasságot kötni, műtétek időpontjának kiválasztásakor pedig jó lenne, ha figyelembe vennék a Hold járását.

Mint tudjuk földi létünk a születéssel kezdődik: amikor a csecsemő felsír, azt siratja, hogy ott hagyta a lelki világot, de vigaszul kap egy szép batyut útravalóul: azokat az energetikákat, amiket még lélek szinten választott magának. Mindenki éppen azt, ami neki a legmegfelelőbb! A batyu születési dátumunk számaival, azok energetikájával van megtöltve, melyek lehetőségeket rejtenek.

Olyan ez, mintha tele lenne pakolva mindenféle alakú és színű drágakövekkel, melyek lehetnek számunkra jók és rosszak is.

A jó hír az, hogy ez életünk végéig velünk marad ez a batyu, és ha jól sáfárkodunk a benne lévő kincsekkel, akkor boldog életünk lesz, a kevésbé jó hír pedig az, hogy rosszul is választhatunk és akkor sok nehézséggel kell szembenéznünk, ráadásul ezt a batyut nem lehet elcserélni, visszaadni, eldobni – újat „venni” is csak a következő életünkben lehet majd.

Meg kell tanulnunk kiválasztani, hogy melyek a jó drágakövek. Meg kell tanulni „látni” őket, hogy ne mindig ugyanazokat válasszuk, sőt ne mindig ugyanazokat a rosszakat. Hiába szép és csillogó, ha bánatot, bajt hoz ránk.

Az, hogy most itt vagy szabad akaratbeli választásaid eredménye, azt mutatja meg, hogy hogyan használtad fel a kincseidet. Rajtad múlik, hogy pozitív vagy negatív energiáidat hasznosítod egy életen át.

Ha nem boldogulsz a kincseiddel, nem látod őket, vagy úgy érzed, hogy mindig rosszul választasz a számmisztikai elemzésed fényt deríthet a titokra!

Szeretettel várlak!

Hoszter Erzsébet

ON-LINE BEJELENTKEZÉS

KAPCSOLAT