Bach virágterápia, Numerológia, Párkapcsolati coaching, Kronobiológia, Coral Club Lélekeszencia » Bach virágterápia

Bach virágterápia

Ha szeretnéd megőrizni az egészségedet vagy gyógyulni szeretnél Isten patikájának segítségével – melyet Edward Bach angol orvos segített nekünk újra felfedezni – a legjobb helyen jársz!

A Bach virágterápia a holisztikus gyógyászat egyik gyöngyszeme: teljes emberképpel dolgozik (test-lélek-szellem), a valódi okokat keresi és kezeli, a betegre koncentrál és nem a betegségre, nincsenek mellékhatásai, fájdalommentes, a természet adta növényi eszenciákkal és azok erejével gyógyít.

“A beteget gyógyítsd és ne a betegséget.”

Dr. Bach szerint nem az a fontos, hogy a betegnek milyen fizikális tünetei vannak, hanem az, hogy ezek megszüntetése érdekében megtaláljuk a betegséget létrehozó elsődleges okot, amely a személy pszichés egyensúlyának megbomlásában rejlik.

A fizikai betegségek számtalan változatát ismerjük. Az őket kiváltó lelki okok ugyanakkor lényegesen kevesebben vannak. A Bach-virágeszenciák 38-féle állapotot azonosítanak, ezek bármelyike képes arra, hogy egészségkárosodást hozzon létre a pszichén belül. A Bach-virágeszenciák a lélek rezgéseit emelik, ezáltal gyógyítják azt, mely kihat a fizikai test gyógyulására is.

A Bach-virágterápiának két nagy célja van:

-       Önismerethez segít, és rámutat azokra az alapvető tévedésekre és hibákra, amelyeket életünk során elkövetünk

-       A személyiség egészének békéjét és harmóniáját segít megteremteni, mely elvezet az EGÉSZ-séghez és ezáltal egy boldogabb élethez.

Szeretettel várlak!

Hoszter Erzsébet

ON-LINE BEJELENTKEZÉS

KAPCSOLAT