Mit hoz számunkra 2012?

1

Szerző: Hoszter Erzsi | Tartalom: Bach virágterápia, Numerológia | Dátum: 2012-01-01

Megérkezett 2012!

Vajon mit várhatunk ettől az évtől? Lesz világvége vagy üzleti fogás a hisztéria és a félelemkeltés? Mit mond a maja naptár? Te mit gondolsz?

2+0+1+2–>5. A Püthagoraszi numerológia szerint az 5 a  Merkúr száma.

Eleme a levegő és a föld. Nincs olyan rés, ahová a levegő be nem férne, könnyű és mozgékony és ezért mindenütt jelen van, megfoghatatlan. A föld szilárd, formálható, megfogható, termékeny és befogadó, viszont nehezen mozdul és súlyos.

Az 5-ös szám a jelen oszlopában, lelki szinten helyezkedik el a mátrix közepén. Világközepe érzés kapcsolódik hozzá. Érezhetjük azt, hogy a világ csak velünk foglalkozik: megkapunk minden szépet és jót, amire csak vágyunk vagy minden rossz „csak” velünk történik és „direkt” ellenünk van az egész világ.

A  szellemi szint és a jövő formálása szabad akaratunkra van bízva.

Az 5-ös szám a HÍD, ami mindent mindennel összeköt. Ha van híd, akkor mindenkihez és mindenhová eljuthatunk, de hozzánk is eljuthat minden és mindenki. Abban van döntésem, hogy nem megyek át a hídon, de azt nem tudom megakadályozni, hogy a világ „átjöjjön” hozzám, viszont nem vagyok köteles beengedni azt, ami negatívan hat rám. De előttem a lehetőség, mert egy másik hídon én is eljuthatok oda, ahová szeretnék.

A fentiek megvalósításával kapcsolatosan van egy kis probléma: állandó, tudatos figyelmet követel. Bármikor bármilyen hidak tűnhetnek fel és tűnhetnek el- nagyon tudatosnak és kreatívnak kell lennünk ahhoz, hogy az irányítás a kezünkben maradjon.

Ez az az energetika a változásról és nem a tervezésről szól, mert bármi, bármikor közbejöhet, ami felülírja eddigi terveinket!

Nézzük, mi van a batyuban még!

Az 2012.01.01. az idei év születésnapja, 2+0+1+2+1–>7 . Numerológiai megközelítés szerint a 7-es szám a Neptun bolygó minőségének felel meg. Eleme a víz, a tenger.

Mit kell tudni a Neptunról? Általánosságban a határtalanság, tehát egyben a kháosz planétája.

Mint elv, az egyetemességben való felolvadást, a mindenre kiáradó szeretetet, Isten átélését, az áldozatkészséget és önfeláldozást, de ugyanakkor az egyéniség kereteinek szétolvadását, a határtalanságba áradást, a kháoszt, a ködös bizonytalanságot fejezi ki.

Hozzátartozik a hit, a gyógyító képesség, megértés és részvét, empátia, filozofikus gondolkodás, kritikai érzék, tapasztalás, elmélyülés, spiritualitás, alternatív gyógymódok, titok, összefüggések meglátása, a lélekkel való foglalkozás, áldozatkészség, karitatív tevékenység, elemzés, kutatás, jó megfigyelés, meditáció, ideák, plátói szerelem, belső csend.

Harmonikus jellemformáló hatása:

érzékeny, érzékfölötti benyomásokra fogékony- intuitív, ösztönös, inspirált, tiszta, hívő, önzetlen, nagy képzelőerő és művészi hajlam, szolgálni és segíteni kész, jó megfigyelő, békeszerető, empatikus, emberszerető, nagyvonalú és erkölcsös, odaadó, önfeláldozó,

Diszharmonikus jellemformáló hatása:

zavaros, kaotikus, közönyös, ingatag, változékony, nemtörődöm, túlérzékeny, szétfolyó, tétova, betegesen fogékony minden hatásra – kritikátlanul befogad dolgokat, túlfeszült idegzetű, ködösítő, sértődékeny, túlérzékeny, depresszióra hajlamos, önbizalom hiányos, szűk látókörű, irracionális, agresszív, hitetlen, hazudozó, zavarosban halászó, kizökkent nemi hajlamú, függőségekre hajlamos,

A fenti felsorolás nem teljes, de ha belegondolsz milyen a tenger, akkor eszedbe juthatnak más analógiák is.

Asztrológiai szempontból a 12-es ház és a Halak jegy tartozik a Neptunuszhoz. A 12-es ház a megpróbáltatás házcsoportba tartozik, a sorscsapások háza. A sors kényszerítő helyzeteit, próbáit hordozza magában. Ezekből tanulhat legtöbbet az egyén, ezáltal ez az a ház, amely a legnagyobb fejlődési lehetőséget kínálja.

Érdemes elolvasni mit mond a mitológia Poszeidón-Neptunusz archetípusáról! Érdekes módon, a Neptun bolygót akkor még nem fedezték fel, mégis Poszedión egyértelműen jellemzi azt a princípiumot, amit ma is hozzárendelünk. Attól, hogy valamit nem tudunk érzékelni, még nem jelenti azt, hogy nem létezik!

Most mit gondolsz? Világvége?


Ha akarod igen, ha akarod nem! Miért is?


Elöljáróban megemlíteném, hogy elektromágneses mezők láthatatlan, hallhatatlan univerzumában élünk és mi magunk vagyunk az energetikai rezgések ragyogó példái. Valamennyi feloldatlan érzelmünk, amit kisugárzunk, diszharmónikus energiamintát eredményez. Energiamintáinkat a víz képes „megjegyezni”

Ebben a dimenzióban fizikai testünkkel vagyunk jelen, amelynek több mint 70%-a víz. A víz hihetetlen gyógyító erővel rendelkezik, de iszonyú pusztítást is tud végezni. A víz emlékezik, megjegyzi az információt és aszerint cselekszik, mindaddig, amíg nem közlünk vele másik információt. A víz programozható: saját gondolataink és környezetünk általunk befogadott történései által változtatjuk meg, kódoljuk át a testünkben lévő vizet.

A világ olyan, amilyen. Az emberiségnek nagy felelőssége van abban, hogy ilyenné formálta.

Ha mást szeretnél, tegyél érte nap, mint nap! Ne másoktól várjuk csak a megoldást, hanem a saját eszközeinkkel tegyük jobbá, élhetőbbé ezt a bolygót!

A megoldás nagyon egyszerű, de rettenetesen nehéz!

Mennyire vigyázol a gondolataidra, mire szoktál gondolni, alapvetően pozitív dolgokra vagy inkább negatív beállítottságú vagy? Amilyenek a gondolataid olyanná válik a lelked is. Ha lelked rendben van, akkor boldog vagy, függetlenül az életben elfoglalt státuszodtól, ha pedig sérült a lelked a vége betegség lesz. Ha negatívak vagyunk, akkor gyengítjük az immunrendszerünket, de ha az alapmagatartásunk pozitív, akkor bármilyen helyzetben képesek vagyunk meglátni a lehetőséget.

Ha gondolunk valamit, és energiával látjuk el azáltal, hogy valóságosnak tartjuk vagy kimondjuk, akkor ez a rezgésminta megőrződik a testünkben lévő vízben és a megfelelő rezgés formájában hatást fejt ki körülöttünk. Így befolyásoljuk környezetünket. a többi ember reagál erre, mi megkapjuk a megfelelő visszacsatolást, amely tovább erősíti rezgéseinket – és itt kell nagyon észnél lenni, hogy azt fogadjuk be, ami építőleg hat ránk.

Egy jól használható tanács: Ne feledkezzünk meg a köszönetről, a háláról. Az energia mindig a figyelmünket követi, és ha tudatában vagyunk a hálánknak, akkor ennek megfelelő rezgéseket sugárzunk, ezzel ugyanolyan rezgéseket vonzunk, ugyanis megszaporodnak azok a helyzetek, amelyekben jó okunk van hálásnak lenni.

Szerinted, ha negatív érzéseket és rezgéseket sugárzunk, akkor mit kapunk vissza?

Másoknak szánt szavaink és gondolataink elsősorban miránk hatnak, a saját rezgésünket romboljuk.

Nagy szerepe van az életmódunknak, a táplálkozásnak. Gondolkodtál már azon, hogy milyen rezgése lehet a modern ember ételének, italának. Ha csak az egyik legfontosabbat nézzük, a vizet: szerinted tiszta forrásvíz vagy vegyileg kezelt „ivóvíz” emeli a rezgésünket. Mire „emlékezhet” az a víz, amit jól megkezeltek, hogy „iható” legyen.

Melyik kristályszerkezet tetszik jobban?

Ilyen volt:

Ilyen lett:

Ezt Te is meg tudod csinálni!

Az egy dolog, hogy 2012-nek, sőt 2012.12.21-nek van egy sajátos rezgése, de nem vagy védtelen azon a napon sem.

Télen, ha strandpapucsban és nyári ruhában kimész az utcára, akkor először fázni fogsz, majd megfagysz, ha nem keresel menedéket és ruhát. De Te már tudod, hogy fel kell öltözni, sőt képes vagy élvezni a tél örömeit is.

Így lesz ez ezzel az esztendővel is: bele is “pusztulhatsz”, de élvezheted az örömeit is!

Ne feledd, a víz hordozza az életet és a halált is és Te vagy a programozó!

A Bach virágterápia, ami egycsodálatos gyógymód is rezgést közvetít, beviszi az információt, harmonizálja a rezgésszintedet és ezáltal elősegíti a gyógyulást.

Már azzal is segítesz magadon, ha mielőtt vizet iszol, kezedbe veszed a poharadat és pozitív gondolatokat sugárzol feléje vagy ráteszed, a poharadat valamelyik Bach-virág kártyára néhány percre mielőtt megiszod.

Próbáld ki!

Boldog új évet kívánok 2012-ben is!

Hoszter Erzsébet
Numerológus, Bach virágterapeuta

ON-LINE BEJELENTKEZÉS

KAPCSOLAT

Kizárólag előzetes bejelentkezést tudok elfogadni!

Hozzászólások (1)

Köszönöm, hogy elolvashattam ezt az írást!

Szólj hozzá!