Bach virágterápia, Numerológia, a nyers étel csodái és az on-line marketing

0

Szerző: Hoszter Erzsi | Tartalom: lélekgyógyítás | Dátum: 2011-11-11

Címke:, ,

Hogy jön ez össze?

Először én sem gondoltam, hogy milyen szerteágazó tudás szükséges lehet ahhoz, hogy jó terapeuta lehessek és elérjek azokhoz az emberekhez, akikhez szeretnék és engem is megtaláljanak.

Bach virágterápia, Numerológia, a nyers étel csodái és az on-line marketing

Bach virágterápia és Numerológia

Amikor elvégeztem a Numerológiát és a Bach virágterápiát az Éden Felnőttképző Központban úgy éreztem, hogy ezzel az eszköztárral tudok majd segíteni az emberek problémáin. Valóban tudtam is, de az ember bonyolult élőlény, és ha nem veszem figyelembe a holisztikus szemléletet és nincsenek eszközeim a lét mindhárom síkjának gyógyítására – test-lélek-szellem-, akkor nem biztos, hogy tartós eredményt tudok elérni.

Bach virágterápia

Talpmasszázs és Fitoterápia

Ezért megtanultam a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületénél, az Életerő Házban Bánszky Judittól a talpmasszázst, jelenleg végzem ugyanott a természetgyógyász modult, majd jön az egészségügyi modul és rendkívül érdekel még a fitoterápia is – Szabó Gyuri bácsitól, a bükkszentkereszti füves embertől is szeretnék még tanulni.

Ez nem jelenti azt, hogy adott esetben ne küldjem el a pácienst egy másik reflexológushoz vagy fitoterapeutához akik jobban értenek hozzá mint én, mert már több a gyakorlatuk, nagyobb a tapasztalatuk.

Már szerveződik a konzulens orvosi háttér is, mert vannak esetek, amikor az allopátiás orvoslás a megoldás, ill. ketten vagy többen együtt sikerül meggyógyítanunk a pácienst.

talpmasszázs

Homeopátia és Schüssler sók

Kirándulást tettem még a homeopátia és a Schüssler sók területére is – ebben nagy segítséget kaptam a Homeopátiás Baráti Körtől, akik ingyenes vagy kedvezménye tanfolyamaikkal segítenek, hogy minél többen megismerhessük ezeket a csodálatos gyógymódokat, és gyűjtöm, feltérképezem a módszereket, hogy kinek mi javasolható, kit melyik orvoshoz, alternatív gyógyászattal foglalkozó terapeutához tudjak elküldeni, ha az én eszköztáram kevésnek bizonyul.

Nem vagyunk egyformák, ezért személyiségfüggő, hogy kinek melyik gyógymód áll közelebb az alkatához. Azért mert a barátnőmnek bevált egy módszer, nem biztos, hogy nekem is vagy csak nem szimpatikus a gyógyító – van ilyen.

Ha problémád van, lehetőleg olyan gyógymódot keress, ami közel áll hozzád, elfogadod a gyógyító személyiségét, bízol benne.  Az is fontos, hogy hajlandó legyél tenni Te is valamit a gyógyulásodért.

Senki nem tud rajtunk segíteni, csak saját magunk. A gyógyító megmutatja az utat, felnyitja a szemed, de tenni, Neked kell.

Nagyon sokat tehetünk magunkért már csak azzal is, ha megfelelően táplálkozunk. Ha körbe nézünk az élőlények között csak az ember az, aki süti – főzi az ételeit. Biztos, hogy jól van ez így?

Schüssler sók - arcdiagnosztika

A nyers étel csodái

Nyáron megismerkedtem a nyers étel csodáival is és nemrég voltam az első Zöldturmix Fesztiválon, melyet Lénárt Gitta és csapata szervezett.

Sok mindent tanultam ezekről a dolgokról is és megtapasztaltam kitűnő élettani hatásukat.

Újabb tapasztalat, újabb eszköztár. S ki tudja még, mi van az orrunk előtt, amit eddig észre sem vettünk, pedig nagyon megkönnyítené az alkalmazásuk, hogy egészségesek maradjunk, vagy azzá váljunk.

zöld turmix

Miért tanulok még on-line marketinget is?

A mai kor eszközeit is használni kell, hisz sajnos a fiatalok körében is egyre több probléma-betegség vár orvoslásra, gyógyításra. Ők már informatikai ismeretekkel „születnek”, ezért őket a virtuális világban lehet utolérni és nagy valószínűséggel ott is keresnek kapcsolatokat. Ha segíteni szeretnék nekik, akkor nem árt tudnom, hogy mi a Facebook, mi az iwiw, a twitter, a youtube és még egyéb más közösségi oldal. Ismernem kell a skype-t az msn-t és még egy csomó mindent. Tudnom kell, hogy kik keresnek és milyen témában, mert arra kell felkészülnöm. Az on-line marketing eszközök segítenek ebben, hogy az találjon meg és én is azokat érjem el, akiknek rám van szüksége. Így aztán belekezdtem egy on-line marketing tanfolyamba az On-line Marketing Akadémiánál (OMA)

On-line marketing

Azt már látom, hogy nem ülhetek a babérjaimon, hanem életem végéig tanulnom kell. Még szerencse, hogy nem esik nehezemre! :-)

Szándékomban áll összeállítani egy ingyenes információs anyagot a rendelkezésemre álló tudásból, ami elsősorban praktikus gyakorlati tanácsokat ad majd a mindennapi életvitelhez, amik sokkal egyszerűbbek, mint gondolnád, csak eddig nem jutott eszedbe vagy nem tudtál róla.


Ha érdekel, kérlek, írj nekem emailt!

Szólj hozzá!